Over Art and Supplies Beverwijk

Vroeger schilderde en tekende ik veel. Met olieverf, acrylverf, houtskool, pastel, grafietpotlood of pen. Ik heb het allemaal wel gedaan.
Daarna raakte het een beetje in de vergetelheid en heb ik jarenlang weinig meer getekend of geschilderd.

Enkele jaren geleden begon het weer te kriebelen en besloot ik lid te worden van het Lucasgilde, een heel fijne schilderclub gevestigd in het Centrum voor de Kunsten in Beverwijk.
Leuk om weer creatief bezig te zijn, maar materiaal had ik natuurlijk nauwelijks meer. In de buurt van Beverwijk zijn er weinig leuke opties om materiaal te kopen, waardoor ik eind 2022 besloot om zelf schilder- en tekenmaterialen te gaan aanbieden. En zo is Art and Supplies Beverwijk ontstaan.

Ik heb er plezier in en vind het erg leuk om ook op deze manier met mijn hobby bezig te kunnen zijn. Omdat ik daarnaast nog werk, heb ik helaas beperkte openingstijden.
Maar, langskomen op andere tijden om iets op te halen of vrijblijvend te komen kijken is geen enkel probleem. Mail of bel dan even en ik zorg dat de deur openstaat.

Art and Supplies Beverwijk heeft nog niet zo'n groot assortiment, maar elke maand groeit het assortiment en de voorraad die ik heb.
In de webwinkel kan je zien welke materialen ik op dit moment verkoop.
Mis je iets? Laat het mij weten en ik kijk of ik het vrijblijvend voor je kan bestellen of aan het assortiment kan toevoegen. Er is op kunstartikelen gebied zoveel te koop, dat het fijn is om te horen waar behoefte aan is!


Yvonne Serlier
Art and Supplies Beverwijk

 

  

© 2023 Art and Supplies Beverwijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel