Leuke links

www.kopvanwaz.org

De Kop van Wijk aan Zee is een ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Wijk aan Zee, welke levend wordt gehouden door het bestuur en de leden van het Collectief. Het Collectief wordt gevormd door kunstenaars die regelmatig exposities houden, kunstwerken (en meer) te koop aanbieden en workshops geven. Neem eens een kijkje bij deze levendige, laagdrempelige galerie en kunstontmoetingsplek!

 

www.lucasgildebeverwijk.nl

Het Lucasgilde bestaat al sinds 1947 en is een vereniging van amateur beeldende kunstenaars. Geheel ontspannen en op je eigen creatieve manier kun je werken onder begeleiding van professionele kunstenaars. We hebben onze ateliers in het Centrum voor de Kunsten Beverwijk, boven de bibliotheek.

Er kan met alle teken- en of schildermaterialen gewerkt worden.  Je krijgt begeleiding in het gebruik van alle beeldelementen, zoals Structuur, Textuur, Compositie, Licht/Schaduw, Kleur en Vorm.
Een kans voor al diegenen die al lang aarzelen om actief te worden op teken- en/of schildergebied.
Ook worden regelmatig workshops gegeven.

 

www.hobbywinkel-info.nl

Deze site geeft een zo compleet mogelijk overzicht van hobbywinkels in Nederland. Vind jouw hobbywinkel en alles over hobby.


www.centrumvoordekunstenbeverwijk.nl

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. De horizon wordt breder, het zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

 

© 2023 - 2024 Art and Supplies Beverwijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel